Postnatale Mama Massage bij Acupunctuur Duiven

Postnatale Mama Massage

Duur: 60 minuten
Kosten: 60 euro

In je kraamtijd komt er veel op je af en je lichaam is nog niet helemaal de oude. Een postnatale Mamamassage kan je helpen om je weer, letterlijk en figuurlijk, lekkerder in je vel te voelen. Ook moeders met oudere kinderen hebben behoefte aan rust en zijn dus van harte welkom om van deze verwenmassage te komen genieten!

De voordelen van een Postnatale Mama massage

Je lichaam heeft voor de zwangerschap en bevalling een flinke inspanning moeten leveren. Je spieren en pezen hebben het zwaar gehad, maar ook mentaal is er het nodige gebeurt. Een Postnatale Mama Massage helpt je sneller te herstellen van de bevalling en geeft ondersteuning bij het ontzwangeren!
Het kan wel een jaar duren voor je lichaam weer helemaal hersteld is. In deze periode heb je vaak last van hoofdpijn, grote vermoeidheidsklachten, of stemmingswisselingen. De Postnatale Mama Massage helpt deze klachten te verminderen, je lichaam komt weer in balans!

De Voordelen op een rijtje:

  • Sneller herstel van het bekken;
  • Vermindering van postnatale pijnen;
  • Vermindering van de zwelling/oedeem;
  • Betere balancering van de hormonen;
  • Betere bloedcirculatie
  • Verlichting van heup-rug-nek en schouderpijnen
  • Algehele ontspanning (goed voor lichaam en geest)

Naast alle zorg rondom je kindje, mag je ook zorgzaam zijn voor jezelf. Neem die tijd!

Praktische informatie

De Postnatale Mama Massage duurt een uur. Hierbij gaat de aandacht speciaal naar de nek en schouders die (door het vele tillen van je kindje en vaak een verkeerde houding bij het voeden) die klachten kunnen geven. Ook armen, handen, onderrug, bekken, benen en voeten zullen uitgebreid aan bod komen, met als afsluiting een heerlijke gezichtsmassage! Het is een weldaad voor lichaam en geest!

De Postnatale Mama Massage is er voor alle moeders, vanaf 4 weken na de bevalling. Na een keizersnede, kun je na 6 weken genieten van een Postnatale Mama Massage.
Natuurlijk zijn alle moeders welkom, of de kinderen nu klein of groot zijn!

Wil je meer weten over wat een Postnatale Mama Massage voor jou kan betekenen? Neem contact met mij op! Of ken je iemand die baat zou hebben bij een Postnatale Mama Massage? Geef dan een Postnatale Mama Massage cadeau! Ook een leuk kado voor bijvoorbeeld een babyshower!

Probeer het uit en deel je ervaringen, ik ben erg benieuwd!

Marianne van der Horst – de specialist in Postnatale Mama Massage te Duiven