Cadeaubon

Cadeaubon

Bent u op zoek naar een origineel cadeau, een waardevol relatiegeschenk of wilt u een dierbare een keer écht verrassen? Denk dan eens aan een cadeaubon van Acupunctuur Duiven! Met deze cadeaubon onderscheidt u zich van alle andere kado’s en u geeft een unieke ervaring cadeau: een moment van totale rust en ontspanning. Daar wordt iedereen toch blij van?

Een massage is bijvoorbeeld niet alleen een cadeau voor jezelf, maar is ook een heel persoonlijk cadeau voor iemand anders die je lief is. Leuk voor moederdag, vaderdag, de verjaardag van uw vriend, vriendin of partner of secretaressedag, Valentijn, Kerstmis of Nieuwjaar, een zwangere dochter of vriendin, de geboorte van een kindje, een huwelijkskado, op een feestje of zomaar uit sympathie. Leuk om te geven en leuk om te krijgen!

Maar ook een zakenrelatie of eigen personeel kunt u verrassen met een kadobon van Acupunctuur Duiven. Het is een origineel en gezond kado. Ideaal voor feestdagen, een verjaardag, jubileum of promotie van een dienst of product. Massage biedt een hoge attentiewaarde die de ontvanger nog lang bij blijft. Deze positieve ervaring vergroot de loyaliteit van klanten en medewerkers. Het zorgt zeker voor een leuk gesprek bij de koffie automaat of op verjaardagen.

Cadeaubonnen zijn verkrijgbaar vanaf 10 euro tot elk bedrag wat u wenst. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Wilt u iemand een heerlijke ontspanning van lichaam en geest cadeau doen? Neem contact met mij op!