Hotstonemassage bij Acupunctuur Duiven

Hotstone Massage

Duur: 45 minuten / 75 minuten
Kosten: 45 euro / 70 euro

Een Hotstone Massage is een relatief nieuwe vorm van massage in Europa, terwijl het al eeuwen oud is. Het geeft je een extra diepe ontspanning door de warme stenen. Kom nu deze verwarmende massage uit proberen!

Een Hotstone Massage ontspant op twee manieren. Door het masseren én door de warmte van de vulkanische basaltstenen. Deze stenen hebben een grote dichtheid en een hoog ijzer- en magnesiumgehalte. Hierdoor kunnen de stenen de warmte langer vasthouden en geven ze deze op een natuurlijke wijze aan je lichaam door.

De ontspannende en reinigende werking van een Hotstone Massage

De massage bestaat voornamelijk uit lange rustige en cirkelvormige strijkingen. Dit heeft als effect dat er niet alleen een diepere ontspanning ontstaat, maar ook dat de bloed- en lymfestromen beter werken. Afvalstoffen worden sneller afgevoerd, organen gestimuleerd en het lichaam komt weer in balans. Blokkades in spierweefsel worden mede hierdoor makkelijker opgelost. Bovendien zal het lichaam meer gaan transpireren zodat ontgiften via de huid sneller gaat. Het verlicht pijn en zorgt voor een diepe, ontspannende werking waardoor stress en vermoeidheid verdwijnen. Naast alle voordelen word je van een Hotstone massage heerlijk warm van binnen! Kortom: een heerlijke massage voor zowel lichaam als geest!

Deze massage is geschikt bij spanningen, stress, spierproblemen, gewrichtsproblemen zoals reuma, artrose en fibromyalgie, spijsverteringsproblemen en slechte doorbloeding.

Praktische informatie

De temperatuur van de stenen ligt tussen de 40 en 45 graden Celsius. Eerst worden er een aantal stenen naast je gelegd, zodat je lichaam kan wennen aan de warmte. Daarna worden de heerlijk warme stenen op je rug gelegd. Terwijl de spieren van je rug diep verwarmd worden, wordt de achterkant van je benen met warme stenen gemasseerd. Na ongeveer een half uur wordt er gewisseld. Je kunt bij deze massage kiezen uit verschillende heerlijk ruikende natuurzuivere oliën.

Wil je meer weten over wat Hotstone Massage voor jou kan betekenen? Neem contact met mij op! Of ken je iemand die baat zou hebben bij een Hotstonemassage? Geef dan een Hotstone Massage cadeau!