Brigith

“Bij mijn tweede zwangerschap bleek de baby in stuit te liggen. Op aanraden van Marianne ben ik met 32 weken met Moxa gestart en dit pakte heel goed uit! Ik voelde dat de baby na zo’n 10-15 min Moxa therapie actiever begon te bewegen en ook in de nacht bewoog de baby veel. Uiteindelijk bleek de baby na een aantal Moxa sessies te zijn gedraaid! Ik ben je heel erg dankbaar voor de tijd die je nam tijdens de uitleg van de Moxa en de bereikbaarheid, want ik kon je altijd bellen voor extra Moxa of advies.”

MG uit Duiven

“Hoogzwanger was ik, toen ik depressief werd. Ik was er helemaal klaar mee, privé omstandigheden maakten het zwaar. Marianne heeft mij een week voor de uitgerekende datum 2 dagen achter elkaar behandeld. Op die 2e dag kreeg ik ’s nachts weëen en is mijn dochter ’s middags geboren. Heel erg bedankt voor je hulp Marianne! Zonder jou was ze waarschijnlijk nog even blijven zitten.”

Marieke

“Marianne, dankzij de Moxa therapie is ons kindje gedraaid! Gelukkig nu geen stuitligging meer! Heel erg bedankt voor je service aan huis!”